Ohjauskurssi

Haluatko ryhmäliikunnanohjaajaksi tai lisää varmuutta ja kokemusta ohjaamiseen? 

SEURAAVA KURSSI JÄRJESTETÄÄN JYVÄSKYLÄSSÄ 15.-16.2.2020

Kurssin hinta 250 € (sis. alv 24 %)

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä:

info@metenmukana.fi
040 7573 598 

Tai ilmoittaudu kurssille yhteydenottolomakkeen kautta, kerro viestissä hieman itsestäsi! :)

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ryhmäliikunnanohjauksen perusteet itsellesi!

Ryhmäliikunnanohjaajakurssilla saat perusteet ryhmäliikuntatuntien ohjaamiseen. Käymme yhdessä läpi tuntien suunnittelua, kuinka saat tunnista hyvän ja monipuolisen, millaisia liikkeitä eri tunneille kannattaa ottaa sekä miten askelsarjat suunnitellaan ja miten liikkeet yhdistetään musiikkiin. Lisäksi opettelemme sitä, kuinka ohjauksesta saa luonnollista ja rentoa ja mikä on ohjaajan rooli. Kurssilla opetellaan käyttämään äänentoistolaitteita, mikkiä ja harjoitellaan ohjaamisen koko kokonaisuutta, vuorovaikutusta ja ryhmän hallintaa.

Käymme myös läpi kehonhuoltoa, anatomiaa ja liikkuvuutta. Kurssi antaa sinulle rohkeutta ja esiintymisvarmuutta ihmisten edessä.

Ennen kurssia saat muutaman ennakkotehtävän, jotka käymme yhdessä läpi kurssin aikana. Lisäksi kurssin jälkeen sinulla on ryhmäliikunnan ohjaamisen näyttötunti ja sen hyväksytysti suoritettuasi sinulla on mahdollisuus päästä ohjaamaan ryhmäliikuntatunteja. 

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville ohjaajille, jotka haluavat saada rohkeutta ja uskallusta ohjaamiseen. Kurssi sopii kaiken ikäisille!