Ohjauskurssi

Seuraavat kurssit starttaavat:

Jyväskylässä 20.1.2024-28.1.2024. Lähipäivät ajoittuu viikonlopulle 27.1.-28.1

Kotkassa 29.1.2024-4.2.2024 Lähipäivät ajoittuu viikonlopulle 3.2.-4.2

Kurssin hinta 359 € (sis. alv 24 %)

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä:

info@metenmukana.fi
040 7573 598 

Tai ilmoittaudu kurssille yhteydenottolomakkeen kautta, kerro viestissä hieman itsestäsi! :)

Haluatko ryhmäliikunnanohjaajaksi tai lisää varmuutta ja kokemusta ohjaamiseen? 

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ryhmäliikunnanohjauksen perusteet itsellesi!

Kurssiin sisältyy käytännönharjoituksia ryhmäliikuntasalissa ja tuntien ohjaamista yhdessä. Tulemme pitämään myös etätunteja, jolloin käymme yhdessä teoriaa läpi. Ennen kurssia saat muutaman ennakkotehtävän, jotka käymme yhdessä läpi kurssin aikana. Lisäksi kurssin jälkeen sinulla on ryhmäliikunnan ohjaamisen näyttötunti ja sen hyväksytysti suoritettuasi sinulla on mahdollisuus päästä ohjaamaan ryhmäliikuntatunteja.  

Meillä tulee olemaan yhteensä 2 lähipäivää, lähipäivät kohdistuvat viikonlopulle ja lähipäivien opetus on Jyväskylässä ja Kotkassa. Lisäksi etänä 3 opetus kertaa. Etäopetus on iltapainotteinen. On myös mahdollista korvata etäopetus kertoja jos kaikkiin ei pääse osallistumaan. 

Ryhmäliikunnanohjaajakurssilla saat perusteet ryhmäliikuntatuntien ohjaamiseen. Käymme yhdessä läpi tuntien suunnittelua, kuinka saat tunnista hyvän ja monipuolisen sekä, miten askelsarjat suunnitellaan ja miten liikkeet yhdistetään musiikkiin. Lisäksi opettelemme sitä, kuinka ohjauksesta saa luonnollista ja rentoa ja mikä on ohjaajan rooli. Kurssilla opetellaan käyttämään äänentoistolaitteita, mikkiä ja harjoitellaan ohjaamisen koko kokonaisuutta, vuorovaikutusta ja ryhmän hallintaa.

Käymme myös läpi kehonhuoltoa, anatomiaa ja liikkuvuutta. Kurssi antaa sinulle rohkeutta ja esiintymisvarmuutta.

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville ohjaajille, jotka haluavat saada rohkeutta ja uskallusta ohjaamiseen. Kurssi sopii kaiken ikäisille!